Wanneer is het precies steak en blowjobday?

Steak en blowjobday (biefstuk en blowjobday) is de Amerikaanse tegenhanger van Valentijnsdag. Daar waar op Valentijnsdag vaak de vrouwen door hun mannen in het zonnetje worden gezet, draait het bij steak en blowjobday om de mannen. De bedoeling is dat vrouwen hun man verwennen met een lekker stuk biefstuk en orale sex. Hoewel steak en blowjobdag uiteraard geen officiele feestdag is, is steak en blowjob dag in Amerika wel een begrip. Steak en blowjobdag is elk jaar op dezelfde dag, namelijk op 14 maart. Precies een maand na Valentijn. 

Bekijk ook: wanneer ben je rijk

Wordt steak en blowjobday steeds populairder?

Steak en blowjobday is begin van deze eeuw in Amerika ontstaan. Het begon heel klein met wat mannen die over zo'n dag fantaseerden. Dit idee ging echter viral en inmiddels is Steak en Blowjobday erg populair geworden. Steeds meer mensen weten van het bestaan en er zijn ook steeds meer bedrijven die de commerciele waarde van deze dag inzien. Zo zijn er bijvoorbeeld talloze producten op de markt gekomen met het logo van Steak en blowjobday. Ook kun je tegenwoordig online Steak en blowjobday e-cards versturen. 

Vieren ze in andere landen ook steak en blowjobday?

Inmiddels is steak en blowjobday ook tot andere landen doorgedrongen. In Duitsland noemen ze deze dag bijvoorbeeld Schnitzel- und Blowjob Tag. In Nederland noemen we het Biefstuk en blowjobdag. 

Bekijk naast wanneer is steak en blowjobday ook:
Wanneer ben je alcoholist
Wanneer is alcohol uit je bloed
Wanneer ben je verslaafd aan roken
Wanneer zijn de meeste mensen jarig